Naša zgodba 

O NAS

Varnost Plus smo mi

Dani PETRIČ
DIREKTOR IN LASTNIK 
danilo.petric@varnostplus.si
Jan PETRIČ
STROKOVNI SODELAVEC
jan.petric@varnostplus.si
Nina PETRIČ
STROKOVNJAKINJA ZA KOMUNIKACIJE
info@varnostplus.si

Poslovna pot Varnost Plus

Varnost Plus je slovensko družinsko podjetje z bogatimi izkušnjami in tradicijo, ki ponuja različne storitve in produkte na področju trgovine, servisa ter trženja mehanske opreme. Področje mehanske opreme zajema vrsto produktov, ki se prepletajo v obliki mehanskega varovanja objektov, ne glede na vrsto objekta (stanovanje, hiša ali poslovni prostor). Povsod je prisoten ključ (elektronski ali mehanski), ključavnica, okovje ali druga oprema z namenom zaščite premoženja. V Sloveniji je trg na področju protivlomnih vrat in druge alu stavbne opreme množičen, zato smo se odločili izvajati storitve servisiranja in vzdrževanja.
Podjetje Varnost Plus d.o.o. je pooblaščeni serviser produktov CES, Mottura, Vighi Security doors, GU BKS, prodaja in servisira pa tudi drugo opremo proizvajalcev Titan, Iseo, O&C, MG, FEB, Geze, MAB, Assa Abloy, Dieckmann, Profit – Safe in Magna, Gardessa in mnogih drugih. Na objektih, kjer vzdržujemo opremo, neposredno sodelujemo s podjetji Alumatik, Matjaž, Von in Efaflex. Glede na specifiko in poznavanje je veliko opreme zgoraj navedenih proizvajalcev izvedeno tudi na vašem objektu.
Dani Petrič, direktor in ustanovitelj

Začetki in poslovna pot Varnost Plus 

Varnost Plus d.o.o. je ustanovil Dani Petrič, bogato znanje, izkušnje in tradicija pa segajo v leto 1991. Od takrat je namreč pridobival znanje, kompetence in izkušnje ter deloval na področju trgovine, servisa in trženja mehanske opreme. Sklop mehanske opreme je dopolnjeval s proizvodnim procesom lastne izdelave raznih mehanskih sklopov, zaklepov, zapor, rešetk, protivlomnih in protipožarnih vrat, ter druge alu-opreme. 

Od leta 2013 do 2018 je bil v omenjeni stroki neposredni vodja. Glede na vso pridobljeno znanje, izkušnje in nenehno izpopolnjevanje skozi več kot 26-letno delovanje, se je pogumno odločil nadaljevati z delom v lastnem podjetju. 

Pridružite se nam!

Obveščali vas bomo o novostih in ugodnostih podjetja Varnost Plus.
Search